Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΑ... ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΓΙΑΝΓΚ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΡΑΝΤΟΥΛΙΤΣΑ Η ΜΙΛΑΝΟ!



Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είναι στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο σερβικός Τύπος, στο... «παιχνίδι» της απόκτησης του Σέρβου σέντερ μπήκε και η Αρμάνι Μιλάνο!

Φαίνεται πως η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού κατάλαβε τα... δύσκολα με Γιανγκ, αφού υπάρχει δεδομένη συμφωνία του παίκτη με τον Ολυμπιακό και μετά και τις... αποκαλύψεις του μάνατζερ του Αμερικανού σέντερ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), έστρεψε αλλού την προσοχή της!

Το «τριφύλλι» και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς βρίσκονται σε ανοικτή… γραμμή με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, όμως όπως αποκάλυψε η «novosti.rs», μπήκε και νέος… παίκτης στο τραπέζι! Σύμφωνα, λοιπόν, με το εν λόγω δημοσίευμα η ομάδα του Μιλάνου παρουσιάζεται ως ο αντίπαλος των «πράσινων» για την απόκτηση του Σέρβου σέντερ.

Πάντως, ο Ραντούλιτσα αυτή τη στιγμή είναι στις ΗΠΑ, προκειμένου να βρει ένα συμβόλαιο στο NBA, με τους Κινγκς να είναι αυτοί με τους οποίους διαπραγματεύεται. Ωστόσο, η ομάδα από το Σακραμέντο έχει βάλει τον Σέρβο διεθνή στο… ψυγείο, καθώς αυτό που περιμένει είναι να «αδειάσει» το salary cap.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :