Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΧΕΛΕΡΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...



Νέο δημοσίευμα στην Ισπανία υποστηρίζει ότι ο Μάρκος Ανχελέρι παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο οποίος κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Ως γνωστόν οι ερυθρόλευκοι κινούνται για την απόκτηση ενός στόπερ, όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι φήμες σχετικά με το ενδιαφέρον για τον Αργεντίνο αμυντικό.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο παίκτης έπαιξε σε πολλά ματς την περσινή σεζόν ως κεντρικός αμυντικός στη Μάλαγα, λόγω της απουσίας από τραυματισμό του Σέρχιο Σάντσεθ. Η απόδοσή του ήταν αρκετά καλή, παρόλο που δεν είναι ένας φαντεζί ποδοσφαιριστής και ήταν συνεπής στα καθήκοντά του.

Αυτός είναι ο λόγος που ο ισπανικός σύλλογος κατέθεσε νέα πρόταση στον 32χρονο κεντρικό αμυντικό, αφού μία ομάδα που ενδιαφέρθηκε ήταν και ο Ολυμπιακός.

Την περσινή σεζόν ο Ανχελέρι έπαιξε σε 28 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (22 για το πρωτάθλημα και 6 για το Κύπελλο).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :