Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΚΙ ΑΛΛΗ... ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!


Αρνητική εξέλιξη πήρε η περίπτωση Λάσμε για τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης αρνήθηκε την πρόταση των "πράσινων", και όλα δείχνουν πως καταλήγει στη Γαλατά.

Δεν... ευδοκίμησε η επιστροφή του Στεφάν Λάσμε στον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να φέρουν τον Γκαμπονέζο σέντερ στην ομάδα τους και να την ενισχύσουν κι άλλο στη θέση "5", όλα έδειχναν ότι θα υπάρξει συμφωνία, αλλά ένας όρος του Παναθηναϊκού που δεν αποδέχθηκε ο 33χρονος σέντερ, χάλασε τη δουλειά και ο Παναθηναϊκός "έφαγε" ακόμα μια χυλόπιτα!

Ο Λάσμε είχε αποδεχθεί την οικονομική προσφορά του "τριφυλλιού", που του έδινε διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ. Ο παίκτης ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά το θέμα δεν προχώρησε.

Σύμφωνα με τα πράσινα σενάρια, η ομάδα ήθελε όρο στο συμβόλαιο πως αν πιαστεί θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, να τιμωρηθεί βάσει του εσωτερικού κανονισμού. Αυτό, βέβαια έγινε λόγω... Γκιστ (εξάντληση... αυστηρότητας άλλωστε), αλλά ο Λάσμε αρνήθηκε και έλαβε τέλος η περίπτωσή του για τον ΠΑΟ, που αναζητά πλέον αλλού για την ενίσχυση στη θέση "5". Αυτό θα πει... αυστηρότητα (βλέπε υπόθεση Γκιστ).
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :