Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ... «ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ» ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΜΑ Ο ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ!



Η Ρόμα προσπαθεί στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να προχωρήσει σε ποιοτικές προσθήκες, ούτως ώστε να μπορέσει να κάνει την υπέρβαση και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Για την επιθετική της γραμμή, ο μεγάλος στόχος είναι ο Έντιν Τζέκο της Μάντσεστερ Σίτι, με τους Ρωμαίους να θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός, πως ο Βόσνιος δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί.

Αναφορικά με τη θέση του τερματοφύλακα, μια καλή επιλογή που εξετάζη η Ρόμα, είναι ο τερματοφύλακας της Εθνικής Αργεντινής Ρομέρο, ο οποίος είναι και ελεύθερος.

Πάντως, η ομάδα της "αιώνιας πόλης" αναζητεί και ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνάς της, αφού ο Χοσέ Χολέμπας θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Γουότφορντ.

Όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα «forzaroma», από εκεί και πέρα, ο ιταλικός σύλλογος έχει τρεις ποδοσφαιριστές που εξετάζει για τη συγκεκριμένη θέση. Ο λόγος για τους Μπάμπα της Άουγκσμπουργκ και Αντριάνο της Μπαρτσελόνα, ενώ σαν τρίτη επιλογή, σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, είναι ο Αρτούρ Μασουακού του Ολυμπιακού.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Αναφορικά με την άμυνα, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις, όπως αυτή του Μπάμπα ή του Αντριάνο ως πρώτοι στόχοι, με τον Μαζουακού να είναι η τρίτη επιλογή».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :