Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ!»



Ο Ολυμπιακός κάνει... μπάσιμο και στο χάντμπολ; Ενδεχομένως ναι!

Η χαντμπολική ιστοσελίδα "handball-planet.com" η οποία ασχολείται με θέματα του αθλήματος σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο, αποκαλύπτει σε σημερινό της άρθρο (24/7) πως ο ΙΕΚ Ξυνή Δικέας θα απορροφηθεί από τον Ολυμπιακό που έτσι ο τελευταίος θα έχει εκπροσώπηση και στη μεγάλη κατηγορία της χειροσφαίρισης. Εκεί όπου πρωταθλητής έγινε ο ΠΑΟΚ και υπάρχει βεβαίως και η ΑΕΚ με μεγάλες επιτυχίες από το πρόσφατο παρελθόν…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που έχει τίτλο “Νέο μεγάλο όνομα στο Χάντμπολ”, ο πρώην παίκτης Τίμης Πουρνάρας που ασχολείται ως σπόνσορας με τον Δικέα που εδρεύει στη Νέα Ιωνία και έχει ως χορηγό (και στο όνομα) τα ΙΕΚ Ξυνή, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό προκειμένου τον επόμενο χρόνο (2016-17) να πάρει την επωνυμία.

Ο Δικέας φέτος τερμάτισε έκτος αλλά αποκλείστηκε από την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο των πλέι οφς. Η πορεία του χαρακτηρίστηκε ως ιδιαίτερα πετυχημένη αφού είναι ένας σύλλογος με λίγα χρόνια ζωής.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Ολυμπιακός έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ καθώς απορρόφησε την ομάδα του Ελληνικού.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :