Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

«ΜΠΑΣΙΜΟ» ΑΡΜΑΝΙ ΓΙΑ... ΓΙΑΝΓΚ!



Ο Πάτρικ Γιανγκ βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό αλλά η Αρμάνι Μιλάνο, εκ των αντιπάλων του στην Ευρωλίγκα, θέλει να τον... κλέψει από τους ερυθρόλευκους!

Η ιταλική ομάδα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Gazzetta dello Sport" γνωρίζει για την πρόταση που έχουν κάνει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στον Αμερικανό σέντερ, αλλά θα προσπαθήσουν να τον... αποκτήσουν.

Ο Γιανγκ προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με τη Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία, αλλά έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να αποχωρήσει από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Πάντως στο Λιμάνι τον θεωρούν ήδη «κλεισμένο» και εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο για τον 23χρονο άσο, καθώς η πρόταση που του έχουν κάνει είναι εξαιρετική, ενώ του προσφέρουν ένα πιο ασφαλές αθλητικό πρότζεκτ από αυτό της ιταλικής ομάδας που είναι σε διαδικασία αναδόμησης μετά τη φετινή αποτυχημένη σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο έχει ήδη συμφωνήσει με τον Όλιβερ Λαφαγιέτ, που φέτος έπαιξε στους ερυθρόλευκους.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :