Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

«ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΝΩ ΦΕΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟ»



Ο Γιώργος Δέδας μίλησε στην ΕΡΤ3 και μεταξύ άλλων τόνισε πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι ένα επίπεδο πάνω σε σχέση με πέρυσι, χάρη στις κινήσεις που έκαναν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις μεταγραφές των Ντούβνιακ και Μάρκοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δέδα:

Για το νέο πρωτάθλημα: «Αυτό το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός κάνουν αντιστρόφως ανάλογες κινήσεις σε σχέση με την κατάσταση που υπάρχει στη χώρα. Επενδύουν παραπάνω από αυτό που υπολόγιζαν και έκαναν κάθε χρόνο. Αρα είναι ένα επίπεδο πάνω σε σχέση με τους υπόλοιπες ομάδες. Βλέπουμε τον Αρη και την ΑΕΚ να κάνουν κινήσεις για να πρωταγωνιστούν, δηλαδή να είναι στην τρίτη και στην τέταρτη θέση. Οι άλλες ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει να χτίζουν τα ρόστερ τους. Ο Αρης και η ΑΕΚ πιέζουν να μας φτάσουν, αλλά και για να κάνουμε κινήσεις, ώστε να είμαστε στο επίπεδο που ήμασταν».

Για την απόκτηση των Μάρκοβιτς και Ντούβνιακ: «Ο Μάρκοβιτς είναι στην Ελλάδα δύο χρόνια. Ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι δύσκολο για κάποιον να προσαρμοστεί. Εχει εμπειρία και παίζει στις θέσεις 4 και 5. Είναι καλός χαρακτήρας και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα μας. Πιστεύω θα βοηθήσει. Τον Ντούβνιακ τον ξέρουμε. Παίζει στις θέσεις 2 και 1 , έχει έφεση στο σκοράρισμα και είναι γρήγορος. Το ρίσκο της προσαρμοστικότητας εξαφανίζεται με αυτούς τους δύο παίκτες. Αυτό είναι σημαντικό για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ γιατί πολλές φορές τα ρίσκα, κοστίζουν σε λεφτά. Γι΄αυτό οι άνθρωποι της ομάδας για κάθε παίκτη που παίρνουν, το σκέφτονται 15 φορές. Ο Κούπερ και ο Οντουμ ήταν οι μοναδικοί rookies που βρέθηκαν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Τους βοηθήσαμε να προσαρμοστούν. Φανταστείτε να είχαμε 3-4 τέτοιους παίκτες. Θα ήταν δύσκολα, ειδικά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :