Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΠΕΡΝΑΕΙ... ΙΑΤΡΙΚΑ Ο ΑΦΕΛΑΪ!



Η φημολογούμενη επιστροφή στην Αϊντχόφεν έγινε τελικά... Στόουκ για τον Αφελάι, καθώς ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού φέρεται να έχει ταξιδέψει στην Αγγλία και να περνάει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ για τους «πότερς»!

Η θητεία του στον Ολυμπιακό δεν... ήταν και πολύ πετυχημένη, το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε και ο Ιμπραΐμ Αφελάι, σαν... ελεύθερος πλέον, έδειχνε πως θα επέστρεφε στην PSV, από την οποία αποχώρησε το 2011, μετά από εφτά χρόνια παρουσίας.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το «SkySports», ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει ταξιδέψει στην Αγγλία και υποβάλλεται στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Στόουκ!

Δεν αποκλείεται η απόφαση των ανθρώπων των «πότερς» να αποκτήσουν τον Αφελάι, να έρχεται σαν αποτέλεσμα της πολύ φιλόδοξης, αλλά αποτυχημένης προσπάθειας της απόκτησης του Σέρνταν Σακίρι από την Ίντερ.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :