Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΔΥΟ «ΒΟΜΒΕΣ» ΣΤΟ... ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΤΟΥ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ! *VIDEOS*



Μετά το κενό που άφησε η αποχώρηση του Κώστα Σλούκα είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να αποκτήσει έναν υψηλής ποιότητας γκαρντ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξετάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών και κάποιες από αυτές έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας προτάθηκε στον Ολυμπιακό και φυσικά εξετάζεται σοβαρά! Ο Βραζιλιάνος άσος είναι ένας από τους πιο έμπειρους περιφερειακούς της Ευρώπης, εξαιρετικός χαρακτήρας και …μαέστρος του πικ εν ρολ, στοιχεία που όπως είναι λογικό δεν περνούν καθόλου αδιάφορα από τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Χουέρτας, είναι εδώ και καιρό δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Τα δημοσιεύματα όλο αυτό το διάστημα έλεγαν ότι στόχος του ήταν το ΝΒΑ, αλλά φαίνεται τελικά ότι δεν έχει κλείσει σε καμία περίπτωση την πόρτα της Ευρώπης. Μετά το τέλος του τρίτου τελικού της ACB… είχε ρωτήσει μεταξύ σοβαρού κι αστείου αν ο Σλούκας θα ανανεώσει με τον Ολυμπιακό! Είτε γιατί το όνομά του είχε ακουστεί για τη Φενέρ, είτε γιατί έβλεπε με καλό μάτι την προοπτική να φορέσει τα ερυθρόλευκα…

Ένας άλλος παίκτης που βρίσκεται με …έντονα γράμματα στο μπλοκάκι του Σφαιρόπουλου είναι ο Ντάνιελ Χάκετ. Ο χαρισματικός σκόρερ που ολοκλήρωσε τη δεύτερη σεζόν του στο Μιλάνο, αποτελεί επίσης παίκτη από το πάνω ράφι και απασχολεί έντονα τους ερυθρόλευκους.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης των ιδανικών κρίκων για την ερυθρόλευκη αλυσίδα, ψάχνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις και την ερχόμενη Παρασκευή θα αναχωρήσει μαζί με τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Χρήστο Σταυρόπουλο, για το Λας Βέγκας και το σάμερ λιγκ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Δείτε τους στα βίντεο που ακολουθούν : 



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :