Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ! (PHOTO & VIDEOS)

Και στη Σερβία πλέον αρχίζει να "παίζει" όλο και περισσότερο στα αθλητικά σάιτ η υπόθεση Ολυμπιακού και Μιλουτίνοφ, όπως πρώτοι από πολύ νωρίς σήμερα σας ενημερώσαμε (δείτε το σχετικό θέμα και βίντεο του παίκτη ΕΔΩ).

Το δημοσίευμα; αναφέρει ότι ο Σέρβος διεθνής που επιλέχθηκε στο Νο 26 του φετινού ντραφτ στο ΝΒΑ είναι πιθανό να μην καταλήξει στον Παναθηναϊκό που τον ήθελε έντονα αλλά σε άλλη Ελληνική ομάδα, τον Ολυμπιακό!

Την περασμένη σεζόν στην Αδριατική Λίγκα ο Mιλουτίνφο είχε κατά μέσο όρο 9,8 πόντους και 7,6 ριμπάουντ με την Παρτιζάν που έχει κερδίσει δύο εθνικούς τίτλους και μία Αδριατική Λίγκα.

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρει το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε προ ημερών και η Εφές του Ίβκοβιτς, αλλά όλα δείχνουν ότι το "κόλπο" το κάνει ο πρωταθλητής Ελλάδας που έχει αποκτήσει ήδη φέτος τους Ντάνιελ Χάκετ, Πάτρικ Γιάνγκ και Ντι Τζέι Στρόμπερι (όπως χαρακτηριστικά αναφέρει).


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :