Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ... ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ Ο ΘΡΥΛΟΣ! *VIDEOS*



Μετά τους Στρόμπερι και Γιάνγκ (πρέπει να θεωρείται τελειωμένη η μεταγραφή), όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός πάει για ένα ακόμα... "μπαμ" για τη θέση που άφησε κενή ο Κώστας Σλούκας!

Πιο συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός θέλει να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Κιθ Λάνγκφορντ παρόλο που ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο με την Ούνιξ.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν... πορωθεί ακόμα περισσότερο και θέλουν να ισχυροποιήσουν τον Θρύλο και για αυτό το λόγο ψάχνουν τρόπο να φέρουν στον πρωταθλητή Ελλάδας τον Κιθ Λάνγκφορντ!

Ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο με την Ούνιξ για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δε θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, ενώ δεν αντέχει και τις κλιματολογικές συνθήκες. Σε όλα αυτά ας προσθέσουμε και το "τιτίβισμα" του παίκτη από 17/6 το οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φυσικά και θέλει τον αριστερόχειρα γκαρντ, ωστόσο στον Ολυμπιακό ξεκαθάρισαν πως ο Λάνγκφορντ θα πρέπει να βρει τρόπο να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του χωρίς να εμπλακούν οι ερυθρόλευκοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" ο ίδιος ο παίκτης πιέζει τη διοίκηση της Ούνιξ για να λύσουν τη συνεργασία τους.

Ο Λάγκφορντ πέρυσι στα 10 ματς της Ευρωλίγκας είχε 16,7 πόντους και 3,5 ριμπάουντ ενώ έδινε και 2,3 ασίστ. Στο Eurocup που συνέχισε η Ούνιξ έπαιξε άλλα 9 παιχνίδια με 17,8 πόντους σε κάθε αγώνα.

Η περίπτωση είναι δύσκολη, το γνωρίζουν στον Ολυμπιακό, αλλά θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βάλει ο Αμερικανός τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Δείτε τον εν δράσει:






Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :