Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΒΟΥΡΤΣΑ, ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ... ΤΡΑΜΠΑΛΑ! ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ... ΠΑΟ - ΚΑΜΠΑΛΑ 2-2 ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!



Σε μια από τις πιο... «μαύρες» νύχτες της Λεωφόρου, η Καμπάλα εκμεταλλευόμενη την τραγική άμυνα του Παναθηναϊκού πήρε το 2-2 και μαζί την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

Ντροπιαστικός αποκλεισμός των "πράσινων" οι οποίοι... έχασαν την μπάλα κόντρα σε κάποια... Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν (!) και.... έπιασαν θέση στον καναπέ από τον Αύγουστο!

Ένας Παναθηναϊκός... ανέκδοτο δέχτηκε δυο γκολ από έναν Βραζιλιάνο (Ντοντό τον έλεγαν) μιας... Καμπάλα και γνώρισε τον πιο εξευτελιστικό αποκλεισμό της ιστορίας του

Οι "πράσινοι" κατάφεραν να μείνουν... εκτός Ευρώπης από την άσημη Καμπάλα, αφού δεν μπόρεσαν να την νικήσουν ΟΥΤΕ στη Λεωφόρο και το 2-2 υπέγραψε απλά και... όμορφα τον αποκλεισμό τους.

Προηγήθηκαν δύο φορές (με τον Ντοντό που λέγαμε) οι Αζέροι απέναντι στην «παιδική» άμυνα του ΠΑΟ, ισοφάρισαν με Μπεργκ και Νάνο οι "πράσινοι", αλλά δεν ήταν αρκετοί για να αποτρέψουν την ντροπιαστική εξέλιξη της ομάδας τους.

Έντονη γιούχα από τον κόσμο μετά το 60', είσοδος περίπου 50 στο φινάλε, όπου κινήθηκαν κατά του Λαγού (χωρίς να συμβεί το παραμικρό) και πέταξαν αρκετά μπουκάλια...

Και τώρα... φυσικά θα φταίει κάτι άλλο εκτός από τους ίδιους! Ίσως και η UEFA που επιτρέπει στον Ολυμπιακό να παίζει στην Ευρώπη! Φτιάξτε ομάδα πρώτα για τα εύκολα και αφήστε τα δύσκολα για αυτούς που μπορούν! Εσείς στον καναπέ σας και απλά δείτε πως παίζει μπάλα ο Θρύλος στην Ευρώπη! Δεν σας λέμε καληνύχτα γιατί θα δείτε εφιάλτες... Μόνο ξυπνήστε έγκαιρα για να δείτε τον Θρύλο στ' αστέρια!

Παναθηναϊκός: Στιλ, Νάνο, Μπούρμπος (77' Λαγός), Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Ζέκα, Πράνιτς (67' Κλωναρίδης), Νίνης, Μπεργκ, Καρέλης (67' Πέτριτς)

Καμπάλα: Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Βέρνινταμπ, Ρικαρντίνιο, Ντασντεμίροφ, Σαντίγκοφ, Ζεκ (85' Ζαμάλοφ), Γκάι, Ζένιοφ, Ντοντό, Αντόνοφ

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :