Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΓΙΑ ΤΟ «2Χ2» ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ



Την πρώτη του εκτός έδρας αποστολή καλείται να φέρει εις πέρας ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό (19:15, Novasports 2) στο ΟΑΚΑ.

Πέρα από την αγωνιστική κατάσταση των δύο αντιπάλων, οι ερυθρόλευκοι μετρούν 14 συνεχόμενες νίκες επί του Λεβαδειακού ανεξαρτήτου έδρας, ενώ συνολικά στα εκτός έδρας, ο Ολυμπιακός μετρά 10 νίκες, εν αντιθέσει 2 των Βοιωτών, με 3 παιχνίδια να έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.

Η άνετη νίκη με 3-0 επί του Πανιωνίου στην πρεμιέρα ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν για τους ερυθρόλευκους, που θέλουν εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ να βρουν αγωνιστικό ρυθμό και να ενσωματώσουν όσο καλύτερα γίνεται τους νέους παίκτες που αποκτήθηκαν. Φυσικά πάνω απ’ όλα, ζητούμενο παραμένει το πρωτάθλημα, με τους παίκτες του Σίλβα να θέλουν να περάσουν χωρίς απώλειες από την έδρα του Λεβαδειακού.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη κάνοντας παράλληλα το «2 στα 2», αλλά και να παίξει και ωραίο ποδόσφαιρο ευχαριστώντας τους οπαδούς του που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Αυτό που θέλει ο Μάρκο Σίλβα από τους ποδοσφαιριστές του είναι να βελτιώνονται συνεχώς και η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Λεβαδειακό ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Ρέντη. Ο Πορτογάλος τεχνικός έριξε όλο το βάρος του στην τακτική. Δούλεψε πάρα πολύ τόσο στην αμυντική όσο και στην επιθετική συμπεριφορά της ομάδας, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε και στημένες φάσεις. Προφυλάχθηκαν Μασουακού, Φινμπόγκασον και Μπουχαλάκης που δεν ήταν απολύτως έτοιμοι και έμειναν εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα αναμένεται να κάνει ο Καμπιάσο, ενώ και ο Τσόρι είναι πανέτοιμος να πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσημη φετινή εμφάνιση.

Δείτε την πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σίλβα κόντρα στον Λεβαδειακό ΕΔΩ

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :