Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

«ΠΟΡΤΑ» ΣΕ ΡΟΜΑ ΚΑΙ... 9εκ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ!



Ατελείωτα τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για το μέλλον του Αρτούρ Μασουακού.

Καθημερινές είναι οι αναφορές για τον Γάλλο αμυντικό του Ολυμπιακού ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων κυρίως από την Ιταλία, με τις Ρόμα και Ίντερ να έχουν μπει πιο... «ζεστά» στην απόκτηση του 21χρονου μπακ.

Το πρωί της Παρασκευής δημοσιεύματα από το εξωτερικό έκαναν λόγο για άρνηση των ερυθρόλευκων στην πρόταση της Ίντερ για τον αριστεροπόδαρο αμυντικό, όπως σας έχουμε ενημερώσει. Οι «νερατζούρι» φέρεται να προσέφεραν 4 εκατ. ευρώ συν 2 εκατ. ευρώ μπόνους, με την διοίκηση των νταμπλούχων να αρνείται.

Πριν λίγη ώρα δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο για δεύτερη... άρνηση του Ολυμπιακού μέσα στην ημέρα για τον παίκτη, αυτή τη φορά στην πρόταση της Ρόμα.

Όπως αποκαλύπτει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι ερυθρόλευκοι απέρριψαν πρόταση 9 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους, ζητώντας μάλιστα το ποσό των 15 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 21χρονου Γάλλου.

Η διοίκηση των Ρωμαίων σύμφωνα πάντα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, θα επιστρέψει με νέα πρόταση αλλά θα ζητήσει από τους ερυθρόλευκους να χαμηλώσουν τις απαιτήσεις τους για τον ποδοσφαιριστή. Σε περίπτωση που οι «τζιαλορόσι» δυσκολευτούν, θα κινηθούν για την απόκτηση του Γάλλου μπακ της Παρί, Λούκας Ντινιέ.

Παράλληλα, δημοσιεύματα από την Γαλλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Λιόν για τον Αρτούρ Μασουακού. Ωστόσο, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο 21χρονος αριστεροπόδαρος μπακ δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να επιστρέψει άμεσα στην πατρίδα του. Οι «λιονέ» κοιτάζουν την περίπτωση του αμυντικού του Ολυμπιακού διότι το συμβόλαιο του Ενρί Μπεντιμό (αριστερό μπακ) με την ομάδα λήγει τον επόμενο Ιούνιο και "ψάχνονται" ήδη για τον αντικαταστάτη του Καμερουνέζου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :