Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ... ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! *BINTEO*


Σε δημοσίευμά του το "Sky Italia" που επικαλείται δικές του πληροφορίες, αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι η νέα ευκαιρία που παρουσιάστηκε για τον γεννημένο στην Νάπολι, Ιταλό μπακ, Ντανίλο Ντ'Αμπρόζιο.

O 26χρονος Ντ'Αμπρόζιο αγωνίζεται κυρίως ως δεξί μπακ, αλλά έχει την ευχέρεια να παίξει και αριστερά, αποκτήθηκε πέρυσι από την Ίντερ και είχε 34 συμμετοχές στη Serie A, ενώ παλαιότερα είχε περάσει και από της  Ποτέντσα, Γιούβε Στάμπια και Τορίνο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να έχουν εκφράσει πραγματικό ενδιαφέρον για τον αμυντικό της Ίντερ και το θέμα μπορεί να προχωρήσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα αναφέρει ότι τον παίκτη κοιτάει και η Μαρσέιγ του... Μίτσελ!

Τέλος, ολοκληρώνεται το δημοσίευμα με την πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός προσπάθησε ανεπιτυχώς ν'αποκτήσει τον Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, ο οποίος είναι πλέον πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην Παλέρμο.

Δείτε τον στο βίντεο που ακολουθεί : 


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :