Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΣΤΟ... ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞ Ο ΘΡΥΛΟΣ! *BINTEO*

Ένα όνομα που έχει ακουστεί αρκετές φορές στο φετινό μεταγραφικό ρεπορτάζ του Θρύλου, είναι  αυτό του 33χρονου Βραζιλιάνου Άλεξ της Μίλαν.

Στο λιμάνι είναι σε αναζήτηση στόπερ και σύμφωνα με δημοσίευμα της  «Live Sport» οι «ερυθρόλευκοι» ένας παίκτης που ενδιαφέρει είναι ο Άλεξ.

Η Μίλαν δεν έχει πρόβλημα να παραχωρήσει τον παίκτη με το... βαρύ συμβόλαιο και ακριβώς γι'αυτό δεν πρόκειται να ζητήσει πολλά χρήματα για τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Να διευκρινιστεί ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν επηρεάζει την υπόθεση Μπαλάντα άμεσα... Το μόνο αρνητικό είναι ότι ο παίκτης δεν είναι κοινοτικός, όπως και ο νεαρός Κολομβιανός. 

* Eδώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι λίγες οι φήμες που αναφέρουν ότι ο Βρέντζος κατά την παραμονή του στο Μιλάνο για την υπόθεση Καμπιάσο έχει ήδη "δουλέψει" την συγκεκριμένη υπόθεση... Πράγμα για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει δύο μέρες πριν (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Δείτε τον Άλεξ στο βίντεο που ακολουθεί : 





Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :