Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ



Στον έβδομο ουρανό πετούσε ο Θοδωρής Βλάχος μετά την επική πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Καζάν σε βάρος της Αυστραλίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του ήταν συγκεντρωμένοι και είχαν διάθεση και πως τον δικαίωσαν που τους κάλεσε για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον επερχόμενο ημιτελικό κόντρα στην Κροατία δίνοντας στην αντίπαλο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τον τίτλο του φαβορί.

Αναλυτικά ο Βλάχος είπε:

«Το σημερινό παιχνίδι είχε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Και οι δύο ομάδες είχαμε χρόνια να μπούμε στην τετράδα μιας μεγάλης διοργάνωσης. Γι΄ αυτό υπήρχε άγχος, πάθος και ένταση. Παίξαμε συγκεντρωμένα. 'Ήμασταν καταπληκτικοί στην άμυνα απέναντι σε μια πολύ γρήγορη και επιθετική ομάδα.

Η Εθνική πάντα είχε πάθος και διάθεση. Ίσως, όμως, τώρα πλέον τα παιδιά έχουν ωριμάσει από τις αγωνιστικές εμπειρίες που έχουν συλλέξει μέχρι τώρα. Εδώ είναι οι 13 καλύτεροι αθλητές και πιστεύω ότι έχω κάνει δίκαιη επιλογή. Με τους δέκα από αυτούς, συνεργάζομαι στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλο και εδώ μας βγαίνει και το καλό παιχνίδι. Παίζουμε πιο καλά και ελεύθερα. Αυτοί οι παίκτες ωριμάζουν και αυτό βγαίνει στο παιχνίδι τους.

Είπαμε να παίξουμε χωρίς άγχος και να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια. Ακούγεται απλό, αλλά είναι πολύ σημαντικό. Ήμασταν στον πιο αμφίρροπο όμιλο και νικήσαμε στις λεπτομέρειες, λόγω της ομοιογένειας που μας διακρίνει. Κρινόμαστε από τα αποτελέσματα, αλλά προσωπικά θα ήμουν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, ακόμη κι αν δεν προκρινόμασταν. Είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω μαζί τους.

Η Κροατία είναι το φαβορί. Η μέχρι τώρα πορεία μας, όμως, στο τουρνουά έχει αποδείξει ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος. Θα ‘διαβάσουμε’ καλά τον αντίπαλο και θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι μας. Οι άλλοι πρέπει να φοβούνται εμάς και όχι εμείς τους άλλους. Εδώ που φτάσαμε δεν είμαστε ευχαριστημένοι μόνο από τη συμμετοχή μας στην τετράδα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :