Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ



Τον Πανιώνιο αντιμετώπισαν εντός έδρας οι Νέοι του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Superleague.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά πιο ουσιαστικοί στο Β' μέρος και μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη με 1-0.

Ο Ολυμπιακός είχε από την αρχή τον έλεγχο της αναμέτρησης και κατάφερε μετά το μισάωρο να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες, εκεί όπου απείλησε με τον Μεγαρίτη και τον Σάλιακα, αλλά και τον Πλέγα.

Το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο 0-0 και στο δεύτερο, χάρη και λόγω στις αλλαγές που έγιναν, ο Θρύλος ήταν πιο επικίνδυνος και αφού στο 52' και το 67', Πλέγας και Μανθάτης δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ, ήρθε στο 69' ο Κιρτζιαλίδης, που λίγο νωρίτερα είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή, για να κάνει το 1-0.

Ο Μεγαρίτης έκανε μια κάθετη μπαλιά και ο Κιρτζιαλίδης με πλασέ χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Σάλιακας, Νικολάου, Βατουσιάδης, Ρέτσος (16' Τόλι) , Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας, Βάρκας (56' Τσιλίκης), Ανδρούτσος, Κουγιός (64' Κιρτζιαλίδης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Χαϊρούλα (62' Κιουρανάκης) , Πολυχρονιάδης, Tζαφέρι, Σταυρόπουλος, Πινιώτης, Γκίνι, Καζβιρόπουλος, Αράπης (62' Κερασίδης), Γκούμας (75' Παούρης), Παναγιωτόπουλος.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :