Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΣΙΛΒΑ...



Στο περσινό πρωτάθλημα ήταν πολύ καλός με τη φανέλα του Πανιωνίου και έκανε τους πάντες να παραδεχτούν ότι στη θέση του και την ηλικία του είναι, ίσως, ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μάρκο Σίλβα βλέπει σε εκείνον τα στοιχεία που θέλει, ώστε να τον "αναγκάσει" να τον κρατήσει στην ομάδα.

Για αυτό και το μέλλον του, τουλάχιστον το φετινό καλοκαίρι, είναι μακριά από το Λιμάνι!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κολοβό, που όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, μετά και το χθεσινό φιλικό με το Κατάρ.

Το όνομα του νεαρού ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων έχει "παίξει" στο ρεπορτάζ του ΠΑΣ Γιάννινα όπως και του Πανιωνίου, ως υποψήφιες ομάδες για να δοθεί δανεικός.

Στον Ολυμπιακό προσπάθησαν για να υπάρξει μία ακόμα ευκαιρία, με αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή ο Μάρκο Σίλβα να τον πάρει στην αποστολή για το φιλικό με το Κατάρ.

Τελικά όμως δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, με αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας, που ο προπονητής του έκανε πολλές αλλαγές...

Ο Σίλβα έχει αποφασίσει πως ο Κολοβός δεν χωράει στα πλάνα του και μένει να δούμε σε ποια ομάδα θα δοθεί δανεικός...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :