Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ...



Ο Μάρκο Σίλβα δεν υπολογίζει στους Φινμπόγκασον, Μασουακού και Μπουχαλάκη για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό καθώς οι τρεις παίκτες που είχαν αγωνιστεί βασικοί στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο δεν ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις από τις τελευταίες προπονήσεις.

Τη θέση του Μασουακού στο αριστερό άκρο θα πάρει ο Σαλίνο, αντί του Μπουχαλάκη θα παίξει ο Καμπιάσο στο επίσημο ντεμπούτο του, ενώ στην κορυφή της επίθεσης προβάδισμα έχει ο Χάρα, ο οποίος... επιστρέφει στο ΟΑΚΑ μετά το περσινό χρυσό γκολ της πρόκρισης επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο. Αν και για τη θέση του φορ υπολογίζονται και οι Πουλίδο, Σεμπά.

Εκτός πλάνων έμειναν επίσης ο Μανιάτης με τον Κασάμι για διαφορετικούς λόγους, ενώ για μία ακόμη φορά δεν πήρε ο Σίλβα τον Αυλωνίτη, μαζί με τους Γιαννιώτα, Κολοβό, Τζανδάρη, Ζντιέλαρ που έχουν μείνει πιο πίσω στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Αντίθετα, ο Μάρκο Σίλβα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Τσόρι ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :