Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΣΙΛΒΑ!

Έξαλλος σε όλη τη διάρκεια του β΄ημιχρόνου κυρίως (είναι χαρακτηριστικό ότι έκατσε στη θέση του στο... 89') ήταν ο Μάρκο Σίλβα, τόσο με τους παίκτες της Φέγενορντ όσο και με τον Ολλανδό διαιτητή της αναμέτρησης εξαιτίας του σκληρού παιχνιδιού που απέφερε και τον τραυματισμό του Πάρντο (δείτε το θέμα ΕΔΩ).

Στους Ολλανδούς έπεσε... βαριά η 3άρα, ειδικά μπροστά σε 40.000 οπαδούς τους μόλις μία εβδομάδα πριν αρχίσει το Ολλανδικό πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να γίνουν αντιαθλητικοί με την ανοχή του διαιτητή που δεν έδινε με τίποτα φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού! Επίσης, δεν ήταν λίγες οι φορές που απειλήθηκε επεισόδιο ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Ο πρώην ερυθρόλευκος Καζίμ Ρίτσαρντς από τη μεριά του, μόλις μπήκε αλλαγή στη θέση του Κάουτ φρόντισε να κάνει δολοφονικό τάκλιν στον... Ρομπέρτο! Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν είχε ακουμπήσει καν τη μπάλα στον αγώνα...

Ο Σίλβα αμέτρητες φορές πήγε έξαλλος στον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης να κάνει τα παράπονά του, ανώ πολλές ήταν οι φορές που όλος ο πάγκος του Ολυμπιακού σηκώθηκε για να διαμαρτυρηθεί! 

Όλα αυτά σε ένα φιλικό αγώνα... 
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :