Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ ΟΠΩΣ... ΜΑΝΩΛΑΣ!



Ετοιμη να κάνει την οικονομική... υπέρβαση, όπως και το περασμένο καλοκαίρι με τον Κώστα Μανωλά, είναι η Ρόμα σχετικά με την απόκτηση του Αρτούρ Μασουακού, παρόλο που οι μέχρι στιγμής προσπάθειες των "τζαλορόσι" έχουν πέσει σε... τοίχο.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας "Ρεπούμπλικα", η ομάδα της "αιώνιας πόλης" έκανε νέο κάλεσμα προς τους νταμπλούχους Ελλάδας για να ξανακαθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οι δύο ομάδες.

Μάλιστα, πάντα με βάση τις πληροφορίες των Ιταλών, η νέα συνάντηση θα γίνει άμεσα και η εκτίμηση που υπάρχει από την εν λόγω εφημερίδα είναι πως αυτή τη φορά είναι πολύ πιθανό να επιτευχθεί συμφωνία.

Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός έχει απορρίψει τις προτάσεις που έχουν γίνει από Ρόμα αλλά και Ιντερ, έχοντας ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση πως δεν συζητά καν το ενδεχόμενο παραχώρησης του 21χρονου αριστερού μπακ, αν η πρόταση δεν είναι μεγαλύτερη από 10 εκατ. ευρώ.

Το ποσό αυτό είναι το... μίνιμουμ για να ξεκινήσουν ουσιαστικές επαφές του Ολυμπιακού με όποια ομάδα θέλει να εντάξει τον νεαρό ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων στο δυναμικό της και φαίνεται πως η Ρόμα είναι διατεθειμένη να συζητήσει με τον Ολυμπιακό σε ποσό που θα είναι ικανό να δελεάσει τους ερυθρόλευκους για την παραχώρηση του Αρτούρ Μασουακού.

Βέβαια εκτός από τη Ρόμα στο "κόλπο" είναι και η Ιντερ, φαίνεται όμως πως οι Ρωμαίοι είναι αυτοί που έχουν το προβάδισμα στην υπόθεση του Μασουακού.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :