Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ... «ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ» ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟΝ ΣΙΛΒΑ!



Όσο προχωράει η μεταγραφική περίοδος τα δημοσιεύματα και οι φήμες "φουντώνουν" για διάφορους παίκτες ανά τον κόσμο! Όχι για όλους όμως...

Για παράδειγμα τα δημοσιεύματα για τον Παϊτίμ Κασάμι έχουν... "παγώσει".

Εδώ και σχεδόν ένα 20ήμερο δεν υπάρχουν αναφορές στο εξωτερικό για τον Ελβετό χαφ του Ολυμπιακού. Σαν να έχει... ατονίσει λίγο το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων της Αγγλίας και της Ιταλίας, που ακούγονταν τόσο έντονα το προηγούμενο διάστημα για τον παίκτη.

Αυτό πάντως που κάνει... εντύπωση σχετικά με τον Κασάμι είναι ότι στην προετοιμασία δεν κάνει τη διαφορά, ούτε καν προσπαθεί ιδιαίτερα, πράγμα που έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια.

Να θυμίσουμε ότι όταν ξεκινούσε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στις 10 Ιουλίου, αυτό που... διέρρεε ήταν ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο Λιμάνι. Τότε βέβαια έβλεπε το όνομά του σε καθημερινή βάση στα αγγλικά και στα ιταλικά ΜΜΕ, αλλά τώρα... Τίποτα ιδιαίτερο...

Παρόλα αυτά, παρουσιάζει εικόνα που πρώτα απ' όλα δεν ικανοποιεί τον Σίλβα, πόσω μάλλον τους όποιους... ενδιαφερόμενους!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :