Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΕ ΣΙΒΑΣΠΟΡ ΚΑΙ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ!



Η ανακοίνωσε την τηλεοπτική μετάδοση ακόμα δυο φιλικών αγώνων του Ολυμπιακού με Σίβασπορ και Μπσίκτας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται αποκλειστικά στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, τη Τρίτη 4 Αυγούστου και την Κυριακή 9 Αυγούστου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους φιλικούς αγώνες Ολυμπιακός – Sivasspor, που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία και Ολυμπιακός – Besiktas, που θα πραγματοποιηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η αρχή γίνεται την Τρίτη 4 Αυγούστου, στις 20:00, με τον αγώνα Ολυμπιακός- Sivasspor, που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά.

Την Κυριακή 9 Αυγούστου, στις 21:00, θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Ολυμπιακός – Besiktas σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά.

Τους αγώνες των «ερυθρόλευκων», οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν και μέσω της υπηρεσίας Nova GO, ενώ θα υπάρχει και ηχητική μετάδοση μέσω του WEB TV του Novasports.gr.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :