Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Η «ΜΑΓΚΙΑ» ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ...


Όλοι γνωρίζουν ότι ήταν θερμή εισήγηση του Μάρκο Σίλβα η απόκτηση του Φελίπε Πάρντο από την Μπράγκα και η διοίκηση του Θρύλου έκανε το χατήρι στον Πορτογάλο τεχνικό.


Ο Πάρντο στα φιλικά έβγαζε μάτια, όμως στο πρωτάθλημα το ξεκίνημά του δεν είναι ανάλογο. Τόσο στον αγώνα με τον Πανιώνιο, όσο και χθες κόντρα στον Λεβαδειακό ήταν μέτριος.

Χθες, ο Μάρκο Σίλβα δεν δίστασε να τον αντικαταστήσει από το 57' της αναμέτρησης, παρόλο που αποτελεί προσωπική του επιλογή. Μην ξεχνάμε ότι κατά το παρελθόν έχουμε δει... επιμονές σε παρόμοιες καταστάσεις που προκαλούσαν απορίες...

Ο Πορτογάλος τεχνικός όμως τον έστειλε στον πάγκο γιατί γνωρίζει πολύ καλά την ποιότητα και την αξία του και θεωρεί δεδομένο ότι πολύ σύντομα αυτά θα βγουν στο χορτάρι... Απλά τη δεδομένη χρονική στιγμή ήθελε κάτι  πιο... φρέσκο για να σπρώξει την ομάδα προς τη νίκη.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :