Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ... ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΑΛΙΝΟ Ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ!



Τα ευμενή σχόλια όλων στον Ολυμπιακό κερδίζει με την αξία του και την ψυχή που... καταθέτει στον αγωνιστικό χώρο ο Λεάντρο Σαλίνο.

Η ευσυνειδησία, αλλά και ο τρομερός επαγγελματισμός που επιδεικνύει ο Βραζιλιάνος φουλ μπακ αποτελούν ένα δείγμα του χαρακτήρα του, της αφοσίωσής του, αλλά και της δίψας του για νέες διακρίσεις και τίτλους με τα ερυθρόλευκα.

Ο 30χρονος αμυντικός, ο οποίος κόντρα στη Φέγενορντ κάλυψε για δεύτερο διαδοχικό ματς προετοιμασίας τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, ανταποκρίθηκε πλήρως αποδεικνύοντας ότι έχει την ικανότητα να ανταποκριθεί σε όποια θέση του ζητηθεί από τον Μάρκο Σίλβα και τους στενούς του συνεργάτες.

Με αφορμή την νέα εντυπωσιακή εμφάνιση του Λεάντρο Σαλίνο, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ανέβασε σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μέσω του οποίου αποθεώνει τον Βραζιλιάνο μπακ, γράφοντας: «Ψυχάρα…».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :