Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΤΟΥΣ... ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ!



Για ιστορική πρόκριση έκανε λόγο ο τεχνικός της Καμπάλα, Ρόμα Γκρίγκορτσουκ, ο οποίος... "δούλεψε" κανονικά τους "πράσινους" λέγοντας πως οι παίκτες του ήθελαν και άλλα γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό (και δεν είχε και άδικο, αφού μετά το 2-2 έχασαν μεγάλες ευκαιρίες)!

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Δεν ήταν πρόβλημα για εμάς η ατμόσφαιρα και η πίεση του Παναθηναϊκού. Περιμέναμε τέτοια αντίδραση. Οι φαν του Παναθηναϊκού ήταν μαζί με την ομάδα τους, αλλά εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι γι' αυτό. Είχαμε συγκέντρωση στο ματς και παρά το ότι βάλαμε γκολ και μας ικανοποιούσε απόλυτα για την πρόκριση, οι παίκτες μου συνέχισαν ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Είναι ένα ιστορικό γεγονός για εμάς αυτή η πρόκριση».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :