Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ... ΜΙΣΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Στον Λεβαδειακό περίμεναν με αγωνία  την σημερινή απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ κι από την στιγμή που υποβιβάστηκε η Κέρκυρα,δηλώνουν πανέτοιμοι να... τρέξουν προκειμένου να ολοκληρώσουν το  ρόστερ της ομάδας τους για τη φετινή Σούπερ Λιγκ! 

Στη Λιβαδειά θέλουν (χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι θα τους πάρουν κιόλας...) τον νεαρό στόπερ του Θρύλου,  Πραξιτέλη Βούρο που πήρε πολλές ευκαιρίες από τον Μάρκο Σίλβα, η αλήθεια είναι επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμα στόπερ. Η εικόνα που σχημάτισε πάντως ο Πορτογάλος προπονητής είναι άκρως θετική για τον Βούρο... άρα, δεν είναι και τόσο σίγουρο ο΄τι θα συμφωνήσει να παραχωρηθεί έστω και ως δανεικός.  

Για... συνέχεια θέλουν τον γνωστό τους από το περσινό πέρασμα απ'την Λιβαδειά, Άλαν Πουλίδο. Και γι'αυτή την περίπτωση, δύσκολα θα πει το "ναι" ο Σίλβα πάντως... 

Τελευταία περίπτωση ο Γιάννης Γιαννιώτας, τον οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου δείχνει μεν να μην υπολογίζει, αλλά... δύσκολα θα δεχτεί ο ίδιος να πάει στον Λεβαδειακό!


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :