Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

«ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...»



Με την Μπάγερν, την Άρσεναλ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ κληρώθηκε για τη φάση των ομίλων του Champions LEague ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα στηριχτεί για μια ακόμα φορά στην έδρα του, προκειμένου να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, όπως θα κάνουν και όλες οι ομάδες σε οποιαδήποτε διοργάνωση.

Η ιστοσελίδα "squawka.com", από την πλευρά της, που κάνει μια σύντομη ανάλυση για τους ομίλους, αναφέρεται με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια στον Θρύλο και την έδρα του, «προειδοποιώντας»... την Άρσεναλ.

«Ο Ολυμπιακός κέρδισε και τα τρία παιχνίδια που έδωσε πέρυσι στην έδρα του και έμεινε μόνο έναν πόντο πίσω από τη Γιουβέντους», γράφει το δημοσίευμα και καταλήγει.

«Εάν οι Έλληνες καταφέρουν να πιάσουν καλή απόδοση εντός έδρας, η Άρσεναλ ενδέχεται να αντιμετωπίσει δυσκολίες, ενώ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα είναι η πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :