Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΗΓΕ ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ... ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΔΑΝΕΙΚΟ!



Ο Τζάναν Μούσα, που παραλίγο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού πέρσι αλλά τελικά αποκτήθηκε από την Τσεντεβίτα, δόθηκε δανεικός στη Ζάμποκ.

Σε μια άλλη κροατική ομάδα, την ΚΚ Ζάμποκ, έδωσε δανεικό τον Τζάναν Μούσα η Τσεντεβίτα. Ο 16χρονος φόργουορντ, που ήταν MVP στο Ευρωπαϊκό Παίδων το οποίο κατέκτησε με τη Βοσνία, είχε βρεθεί πέρσι μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά, όπως σας έχουμε ενημερώσει, προτιμήθηκε να πάει στην Τσεντεβίτα για να παίζει περισσότερο. Κι εκείνη τον έδωσε δανεικό…

Ο Μούσα, γεννημένος στις 8 Μαΐου του 1999 και με ύψος 2,04μ., ολοκλήρωσε το Ευρωπαϊκό U16 έχοντας 23,3 πόντους, 9 ριμπάουντ, 6,3 ασίστ, 1,6 κλεψίματα και 1,1 λάθη σε 34,4 λεπτά κατά μέσο όρο. Ήταν πρώτος σε πόντους, σε ασίστ και αξιολόγηση στο τουρνουά, ενώ τέταρτος στα ριμπάουντ.

Μάλιστα στον τελικό απέναντι στη Λιθουανία έκανε... όργια έχοντας 33 πόντους (7/13 βολές, 7/17 δίποντα, 4/7 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 τάπες σε 37 λεπτά.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :