Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΚΑΣΑΜΙ ΚΑΙ... ΚΑΤΣΕ!



Ο αμυντικός χαφ του ΠΑΟΚ είναι στο στόχαστρο της Φιορεντίνα, ενώ ο παίκτης του Ολυμπιακού παρουσιάζεται ως η… εναλλακτική του!

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρονται στην προσπάθεια που κάνουν οι «βιόλα» να ενισχυθούν στη μεσαία γραμμή. Όπως αναφέρουν, πρώτος στόχος για τη Φιορεντίνα είναι ο Μπλερίμ Τζεμαϊλί. Ο 29χρονος Ελβετός μέσος ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Γαλατάσαραϊ και η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη.

Έτσι, οι Ιταλοί έχουν αρκετές εναλλακτικές και σύμφωνα με το «Tuttosport», στην κορυφή της εν λόγω λίστας είναι ο Έργκους Κάτσε του ΠΑΟΚ.

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα «ο διεθνής Αλβανός μέσος είναι πρώτος υποψήφιος για τη Φιορεντίνα, ενώ ο Παϊτίμ Κασάμι του Ολυμπιακού αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή»!

Το δημοσίευμα, πάντως, έρχεται σε αντίθεση με αυτά που υποστήριζαν οι Ιταλοί το βράδυ της Πέμπτης (14/08), για... «κλεισμένη» μεταγραφή του χαφ των ερυθρόλευκων στους «βιόλα»!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :