Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!



Πήγε λίγο να ξεσκάσει, αλλά με την ευκαιρία έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Λίγο πριν ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για την προετοιμασία εν όψει του Ευρωμπάσκετ, ο Γιάννης Μπουρούσης επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδούν οι δύο... Χρήστοι: ο Χολίδης με τον Μενιδιάτη.

Ο διεθνής σέντερ έχει μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ, το τελευταίο διάστημα υπήρχε φημολογία περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό, ενώ στην παρέα του ήταν ο διεθνής γκαρντ των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ε, δεν ήθελε και πολύ όλο αυτό το σκηνικό να εξάψει τη φαντασία των φίλων του Ολυμπιακού που ήταν στο κέντρο και κάποιοι από αυτούς τον πλησίασαν και τον ρώτησαν αν υπάρχει περίπτωση να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα, αλλά ο Μπουρούσης δεν άφησε πολλά περιθώρια...

«Μακριά και αγαπημένοι», ήταν η απάντησή του.


ΠΗΓΗ: www.ethnosport.gr


* Στον Ολυμπιακό πάντως δεν υπήρξε ούτε στιγμή σαν σκέψη ο Γιάννης Μπουρούσης και ας έγραφαν κάποια ρεπορτάζ τα... δικά τους. Η απόκτηση του Μιλουτίνοφ αρκετές μέρες πριν το απέδειξε άλλωστε!


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :