Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Σε προχωρημένες επαφές με τη Σίβασπορ είναι ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφή του Μάνουελ Ντα Κόστα σύμφωνα με τους Τούρκους!

Νέο όνομα για την άμυνα του Ολυμπιακού είδε το φως της δημοσιότητας!

Ο λόγος για τον Μάνουελ Ντα Κόστα. Τον 29χρονο Πορτογάλο της Σίβασπορ ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική του Μαρόκο!

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα από την Τουρκία οι ερυθρόλευκοι είναι σε προχωρημένες επαφές για τον παίκτη.

Ο 29χρονος πανύψηλος κεντρικός αμυντικός (1.92) βρίσκεται στην Τουρκία και στη Σίβασπορ από το 2013 και σύμφωνα με τους Τούρκους βρίσκεται στην λίστα του Μάρκο Σίλβα για την άμυνα του θρύλου.

Ο Μάνουελ Ντα Κόστα έχει αγωνιστεί και στην Πρέμιερ Λιγκ (με τη Γουεστ Χαμ) και στο Καμπιονάτο (Σαμπντόρια και Φιορεντίνα) και στην Ligue1 (Νανσί) και στην Ολλανδία (Αϊντχόφεν). Εχει ευρωπαϊκές παραστάσεις και σε Τσάμπιονς Λιγκ και σε Γιουρόπα Λιγκ και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Μαρόκο.

Η Σίβασπορ τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2013 δίνοντας σχεδόν 2 εκατ. ευρώ στην Λοκομοτίβ Μόσχας και πέρσι πραγματοποίησε μια γεμάτη σεζόν έχοντας 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (με 2 γκολ) κι άλλες πέντε στο Κύπελλο Τουρκίας (1 γκολ).

O Ολυμπιακός είχε παίξει κόντρα στην Σίβασπορ στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του στην Ολλανδία (νίκησε με 1-0 με το γκολ του Πάρντο) αλλά ο Μανού ντα Κόστα δεν είχε αγωνιστεί παρόλο που ήταν στον πάγκο του τούρκικου συλλόγου.

Δείτε τον εν δράσει:

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :