Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΒΟΥΓΙΟΣΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗ!



Η Παρτιζάν δεν είναι η μοναδική ομάδα με οικονομικά προβλήματα και ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς δεν έχασε την ευκαιρία να πει μέσω... Σχορτσανίτη την... κακία του για την κατάσταση του Ερυθρού Αστέρα.

H FIBA έχει επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών στον Ερυθρό Αστέρα για παλαιότερες οφειλές στους Σιμόνοβιτς, Κάτιτς και Ντραγκίτσεβιτς, με τον «Ντούλε» να ξεχνά για λίγο τα προβλήματα της δικής του ομάδας και να ασχολείται μ' αυτά του «αιωνίου» αντιπάλου.

«Το ποσό για να ταΐζεις τόσους παίκτες δεν είναι μικρό. Αυτό γεννά την εύλογη απορία πού θα βρει τα λεφτά τα ταΐζει το Σχορτσανίτη; Πρόκειται για έναν παίκτη άνω των 150 κιλών και που δεν τρώει λίγο. Δε μιλάμε για 3 γεύματα την ημερα, αφού θα χρειάζεται επιπλέον σε κάθε καλό αποτέλεσμα. Η διατροφή του Σχορτσανίτη είναι ένα σοβαρό θέμα και για πλουσιότερες ομάδες» είπε στα τοπικά ΜΜΕ με μεγάλη δόση... κακίας ο 56χρονος Μαυροβούνιος τεχνικός της ομάδας του Βελιγραδίου, ο οποίος άφησε τις κανονικές... σφαλιάρες στους παίκτες του και άρχισε τις λεκτικές στους αντιπάλους.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :