Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...



Με... γοργούς ρυθμούς προχωράει η εκκαθάριση του ρόστερ στον Ολυμπιακό, καθώς ο Μάρκο Σίλβα έχει ήδη ενημερώσει πολλούς παίκτες που έχουν συμβόλαιο, ότι δεν υπολογίζονται και ότι πρέπει... να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Πελέ, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη, αλλά δεν μπόρεσε να πείσει και να παίξει ούτε με Μίτσελ, ούτε με Περέιρα, αλλά ούτε και με Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα, από την αρχή του καλοκαιριού του εξήγησε πως δεν τον έχει στα πλάνα του και ότι θα έπρεπε να λύσει το συμβόλαιο του.

Ο Πελέ ωστόσο... ζήταγε πολλά χρήματα για να αποχωρήσει, αλλά τελικά επήλθε συμφωνία και ακόμα ένας παίκτης θα λύσει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους.

Ο Πελέ πάντως, δεν είναι ο μοναδικός που αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με τους νταμπλούχους μέσα στο επόμενο διάστημα. Θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις και ίσως κάποιες θα είναι πιο ηχηρές...



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :