Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗ ΓΙΑ... ΦΟΡΤΟΥΝΗ!



Σίγουροι πως ο Κώστας Φορτούνης μπορεί να αποτελέσει τον επόμενο... ηγέτη του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν σε δηλώσεις τους οι Βασίλης Καραπιάλης, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Κώστας Τσάνας.

Με αφορμή την ηγετική εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας με αντίπαλο τον Πανιώνιο, οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και ο υπηρεσιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας μίλησαν για τις ικανότητες του διεθνούς μέσου του Θρύλου, ο οποίος έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για να αποτελέσει τον επόμενο ηγέτη του Ολυμπιακού και μπορεί να αγωνιστεί και σε ομάδα του εξωτερικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Καραπιάλη στον Γαύρο:

«Οι συγκρίσεις πάντα γίνονται στο ποδόσφαιρο και πάντα ψάχνουμε για τον επόμενο τάδε, τον επόμενο δείνα. Το θέμα με τον Φορτούνη είναι ότι δείχνει να έχει όσα χρειάζονται για να παίξει μπάλα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Με βάση την ηλικία του, την ποιότητα και το ταλέντο του και εάν συνεχίσει να αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο, εννοείται ότι μπορεί να κερδίσει τη θέση. Αλλά χρειάζεται υπομονή από όλους και κυρίως σκληρή δουλειά από τον ίδιο τον Φορτούνη.

Σύγχρονο “10άρι” που να μην σκοράρει, δεν μπορεί να φτάσει σε τοπ επίπεδο. Ο Φορτούνης είναι γρήγορος, δυνατός, με καλή τεχνική και καλή αντίληψη του γηπέδου, αλλά παράλληλα είναι και σκόρερ. Δείχνει ότι έχει φοβερή επαφή με τα δίχτυα και αυτό τον κάνει πολύ επικίνδυνο για την αντίπαλη άμυνα, αλλά και πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό. To “πακέτο” που έχει ως παίκτης είναι πολύ καλό και πρέπει να το εκμεταλλευτεί, για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, αλλά και για μονιμοποιηθεί στην 11άδα.

Χρειάζονται όμως θυσίες. Να παίζεις για την ομάδα, τη φανέλα, τον κόσμο και στο τέλος για το “εγώ” σου. Δεν βάζεις ποτέ τον εαυτό σου πάνω από την ομάδα. Η ομάδα σε φτιάχνει. Μέσα από την ομάδα γίνεσαι μεγάλος. Ο Φορτούνης έχει ποιότητα, ταλέντο, είναι σε καλή ηλικία, έχει όλα όσα χρειάζονται για να κάνει μεγάλη καριέρα. Και να μην ψάχνει ο Ολυμπιακός να βρει συνέχεια ένα ξένο “δεκάρι”. Να μπορέσει να τον κρατήσει για δέκα χρόνια και να γίνει το σημείο αναφοράς της ομάδας, ο ηγέτης».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :