Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Η ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΡΙ... ΤΟ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΚΑΙ Η ΛΑΤΙΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ! (ΡΗΟΤΟ)



Στιγμές χαλάρωσης πριν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για την… λάτιν παρέα του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Συγκεκριμένα, οι Τσόρι, Καμπιάσο, Πάρντο, Πουλίδο και Χάρα πέρασαν το βράδυ τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, παίζοντας μπιλιάρδο!

Οι «μάχες» ήταν… επικές ανάμεσα στους παίκτες του Θρύλου, με τον Τσόρι και τον Χάρα να... κοντράρονται μεταξύ τους και τα ανάλογα… δουλέματα από τους υπόλοιπους να είναι ανελέητα.

Το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είναι ξεκάθαρο και ο Tσόρι θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους αυτές της στιγμές, ανεβάζοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο facebook.

Ο Αργεντίνος "μαέστρος" του Ολυμπιακού μάλιστα, έγραψε και το εξής μήνυμα: «Δόξα τω Θεό που έγινα καλά και επέστρεψα. Περιμένοντας το αυριανό παιχνίδι. Πάμε Ολυμπιακέ!», δείχνοντας τη... μεγάλη δίψα που έχει για να επιστρέψει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :