Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ!

Νέο συμβόλαιο προσφέρει στον Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός, με σημαντική αύξηση των αποδοχών του, με τον Ισπανό γκολκίπερ ν'αντιμετωπίζει ιδιαίτερα θετικά αυτή την προοπτική! 

Στην Αθήνα έφτασε χθες ο εκπρόσωπος του 29χρονου τερματοφύλακα του Θρύλου, ο Μαριάνο Αγκιλάρ, και όπως αναφέρει το "goal" οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να συζητήσουν για το νέο συμβόλαιο του Ρομπέρτο, από τη στιγμή που και ο ίδιος όπου σταθεί δηλώνει την ικανοποίησή του που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Ο Ρομπέρτο θα άφηνε τον Ολυμπιακό μόνο για κάποια top ομάδα και με προοπτική να παίζει βασικός. Από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν έχει προκύψει, ο Ρομπέρτο επιθυμεί την παραμονή του στον Πειραιά.

Μάλιστα, ο Ρομπέρτο εκτίμησε ιδιαίτερα αυτήν την κίνηση της ομάδας και δείχνει πρόθυμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», στο οποίο είναι άγνωστο αν θα υπάρχει νέα ρήτρα αποδέσμευσης...


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :