Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΚΑΙ ΕΡΝΑΝΙ ΚΑΙ... ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ - ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Στην υπόθεση Ερνάνι αναφερθήκαμε νωρίτερα (δείτε το θέμα και βίντεο του παίκτη ΕΔΩ) που πλέον είναι πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Οι μεταγραφικές... αναζητήσεις του Θρύλου όμως δε σταματούν εκεί.

Προ των πυλών της... εξόδου είναι οι Ντοσεβί  και Κασάμι, ενώ είναι δεδομένο ότι ο Μάρκο Σίλβα έχει ζητήσει την απόκτηση δυνατού επιθετικού, ικανό στο ένας με έναν και με καλό... κεφάλι.

Στην περίπτωση που ολοκληρωθούν οι δύο παραπάνω αποχωρήσεις από το ρόστερ του Θρύλου (η υπόθεση Μασουακού αυτή τη στιγμή είναι στο 60%-40% υπέρ της παραμονής του) και όλα πάνε καλά, ο Ολυμπιακός θα φέρει και επιθετικό! 

Ο Σίλβα τον έχει εντοπίσει και κάνει ότι περνάει από το χέρι του... Οι φήμες λένε ότι πρόκειται για περίπτωση που θα φτιάξει -ακόμα περισσότερο- τον κόσμο και ότι παίζει σε... πρωτοκλασσάτο πρωτάθλημα. Το όνομά του δεν έχει κυκλοφορήσει στα ρεπορτάζ μέχρι στιγμής και ίσως αυτό να λέει πολλά...

Οι τελευταίες μέρες και ώρες της μεταγραφικής περιόδου πάντως αναμένονται και πάλι... "καυτές"!   
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :