Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

«ΧΥΛΟΠΙΤΑ» ΜΙΤΣΕΛ ΣΕ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!



Μπορεί να ακούγεται... απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Τη μεγάλη αποκάλυψη έκανε, μάλιστα, η γυναίκα του Μίτσελ, Μερσέντες, η οποία βρέθηκε πρόσφατα στην Αθήνα για διακοπές!

Όπως αναφέρει η στήλη του "SportDog.gr" στο Twitter, "SportDog Penalty", η πρόταση από τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" ήταν επίσημη και κατατέθηκε πριν οι "πράσινοι" αποκτήσουν τον Μεχντί Αμπέντ! Και δεν αφορούσε, βέβαια, τον άνδρα της αλλά τον ...γιο της!

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο υιός Μίτσελ είναι ποδοσφαιριστής, 27 ετών, διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας και προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο λόγος για τον Αντριάν Γκονθάλεθ, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Έλτσε και φέτος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος.

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της μητέρας του ποδοσφαιριστή, έκανε προσφορά στον Ισπανό ποδοσφαιριστή μέσα στον Αύγουστο, ωστόσο αυτός αρνήθηκε και προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς στις 14 Αυγούστου υπέγραψε συμβόλαιο με την Εϊμπάρ.

Οι "πράσινοι", δηλαδή, δεν πήγαιναν μόνο για τον Αμπέντ, που έτσι κι αλλιώς ήταν πολύ δύσκολη περίπτωση, ενώ χρειάζονταν και χρήματα για να αποκτηθεί από τη Νιουκάστλ, αλλά είχαν ψηλά στη λίστα τους και τον ...ελεύθερο γιο του Μίτσελ! Ωστόσο, μετά τη... χυλόπιτα του Ισπανού, φαίνεται ότι τα έδωσαν όλα για την απόκτηση του Αλγερινού χαφ και τελικά τα κατάφεραν, μιας και με περίπου 600.000 ευρώ τον έντυσαν ξανά στα πράσινα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :