Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ CAS Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ UEFA ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Εκδικάστηκε σήμερα στο CAS η προσφυγή του Παναθηναϊκού (ναι, αυτών που μιλάνε για νίκες μέσα στους... αγωνιστικούς χώρους) κατά της απόφαση της UEFA για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League! 

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι  και των δύο συλλόγων,με την απόφαση να ανακοινώνεται τη νέα εβδομάδα, πιθανότατα ακόμα και την Δευτέρα.

Στο λιμάνι πάντως δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία για την υπόθεση και κάνουν λόγο  για «απόφαση-κόλαφο για τον Παναθηναϊκό», τονίζοντας ότι οι άνθρωποι της UEFA υποστήριξαν πως δεν βρίσκουν το παραμικρό στοιχείο που μπορεί να εμπλέξει τον σύλλογο ή τον πρόεδρό του σε κάτι.

Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν ότι το ύφος τους ήταν ιδιαίτερα έντονο για τη στάση των «πρασίνων», ξεκαθαρίζοντάς τους ότι σε τόσο σοβαρές υποθέσεις δεν μπορούν να στέκονται σε ερμηνεία φάσεων από τον καθένα.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :