Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ... ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ panathinaikos!

Σήμερα στη Λεωφόρο δεν υπήρχε... Σιδηρόπουλος όπως στο Αγρίνιο και ο Παναθηναϊκός έφερε 2-2 με την... Καμπάλα του Αζερμπαϊτζάν και έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων από τον... Αύγουστο!

Χαμός και έντονες αποδοκιμασίες στη Λεωφόρο...

Εμείς πάντως θα μείνουμε με την απορία... Αν τελικά ο Παναθηναϊκός δικαιωνόταν στο Cas, αλήθεια θα ήθελε να παίξει στους ομίλους του Champions League;;;

O λόγος όμως στα πράσινα ΜΜΕ γιατί εμάς μας έχουν πιάσει τα... γέλια!

Για τον Λούτσο... Καμπάλα που λένε! 

Καμπαλάρηδες είπατε; To άλλο με τον... Ντοντό το ξέρετε;;;

leoforos.gr : ΝΥΧΤΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ...

Η πιο μαύρη σελίδα της ευρωπαϊκής ιστορίας του Παναθηναϊκού γράφτηκε απόψε στη Λεωφόρο με τον αποκλεισμό από κάποια Καμπάλα μετά το ντροπιαστικό 2-2.

Αυτό δεν αντέχεται... Ο Παναθηναϊκός ρεζίλεψε την ευρωπαϊκή του ιστορία καταφέρνοντας να αποκλειστεί από... κάποια Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν. Το τελικό 2-2 μετά και το 0-0 του πρώτου αγώνα έφερε τον πιο ντροπιαστικό αποκλεισμό της πράσινης ιστορίας, την οποία ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του δεν σεβάστηκαν. Με την κακή νοοτροπία που αντιμετώπισαν το ματς και με την εικόνα στο σημερινό ματς, όπου και πάλι σημειώθηκαν ανόητα αμυντικά λάθη, αλλά χάθηκαν και ευκαιρίες που δεν χάνονται. Πλέον δικαιολογίες δεν υπάρχουν και πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
prasinanea.gr : "Βατερλό"...

Η ευρωπαϊκή παρουσία του Παναθηναϊκού για τη σεζό 2015-2016 ολοκληρώθηκε από τον Αύγουστο, αφού γνώρισε τον ατιμωτικό αποκλεισμό μετά το ισόπαλο 2-2 με τη Γκαμπάλα. Οι Μπεργκ και Νάνο τα πράσινα γκολ.

Μαύρη σελίδα στην ευρωπαϊκή ιστορία του έγραψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αποκλείστηκε από τους ομίλους του Europa League μετά το ισόπαλο 2-2 με τη Γκαμπάλα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αποκλειστεί από μία αδύναμη ομάδα και να μην πετύχει ούτε το μίνιμουμ στόχο του για την UEFA τη φετινή σεζόν. Η συμπεριφορά του ήταν αδιανόητη στο δεύτερο ημίχρονο, αφού αντί να «δαγκώσει» τη Γκαμπάλα, περίμενε το γκολ να έρθει από μόνο του. Τελικά, το δέχτηκε και παρά την ισοφάριση, δεν μπόρεσε να πετύχει το τρίτο γκολ και να προκριθεί.

Οι Αζέροι ήθελαν την πρόκριση και τη διεκδίκησαν με πάθος, για αυτό και ανταμείφθηκαν στο τέλος. Αν και δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο, εντούτοις πέτυχαν το στόχο τους και χειροκροτήθηκαν από τους φίλους του Τριφυλλιού κατά την αποχώρηση τους.

Ο αποκλεισμός έχει κύριο υπεύθυνο τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος δεν προετοίμασε κατάλληλα την ομάδα για τα δύο παιχνίδια και φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο σε έναν από τους χειρότερους αποκλεισμούς. Φυσικά, ανάλογη είναι η ευθύνη των παικτών, οι οποίοι είναι ανώτεροι από τους φιλοξενούμενους, αλλά… ξέχασαν να το βγάλουν και στο γήπεδο.

Πλέον, η επόμενη μέρα προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολη για όλους, αφού ο αποκλεισμός από τη Γκαμπάλα είναι μεγάλο χτύπημα. Το ζητούμενο είναι πως θα τη διαχειριστούν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να μην χαθεί πρόωρα η σεζόν.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :