Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

«ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΚΑΒΕΝΑΓΚΙ!» (PHOTO & VIDEO)

Ο Φερνάντο Καβενάγκι είναι πολύ κοντά να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με κυπριακά ρεπορτάζ, αλλά δημοσιεύματα από την Αργεντινή περιπλέκουν την περίπτωσή του! 

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα από την χώτα του "τανγκό", αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε στον Καβενάγκι πρόταση ίδια με αυτήν των πρωταθλητών Κύπρου, με τον παίκτη μάλιστα να δείχνει να προτιμάει Ελλάδα και Ολυμπιακό και για τον λόγο της παρουσίας Καμπιάσο και Τσόρι στον Πειραιά!

«Μετά την αποχώρησή του από τη Ρίβερ Πλέιτ, ο Καβενάγκι ταξιδεύει για την Ευρώπη, αλλά ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ο προορισμός του… Κύπρος ή Ελλάδα;» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος.

O Kαβενάγκι είναι 31 ετών, έχει ύψος 1.81 μ., έχει φορέσει 4 φορές τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής (κι άλλες 12 αυτή των νέων της χώρας, με 11 μάλιστα γκολ), ενώ τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε 40 φορές με τη φανέλα της Ρίβερ Πλάτε και πέτυχε 21 γκολ!

Nα σημειωθεί επίσης, ότι είναι κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου, πράγμα πολύ σημαντικό...

Δείτε το βίντεο με τα καλύτερα 10 γκολ του Καβενάγκι : 


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :