Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ! *VIDEOS*

Στον Ολυμπιακό δεν σταματούν οι μεταγραφές!

Οι Πειραιώτες, μετά την ανακοίνωση Ντα Κόστα και Σεμπά, ψάχνουν ακόμα μία λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ανεξάρτητη της περίπτωσης Μασουακού. Άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει τον... δεξιοπόδαρο Σαλίνο σαν μοναδική εναλλακτική λύση για τη θέση του αριστερού μπακ.

Έχουν γίνει προσπάθεις για την απόκτηση του Μας της Σαν Λορένζο (δείτε το θέμα και βίντεο ΕΔΩ), που όμως δεν δείχνουν να έχουν ευτχή κατάληξη (δείτε ΕΔΩ).

Στο λιμάνι δούλευαν... ταυτόχρονα την περίπτωση του 30χρονου αριστερού μπακ της Σοσιεδάδ, Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια (1.82 μ.) και σύμφωνα με την "SportDay" έχουν καταθέσει πρόταση στον μάνατζέρ του, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά τον Ντέιβιντ Μόγιες και εκείνος δεν είναι αρνητικός για την παραχώρησή του με ένα λογικό ποσό!

Το ρεπορτάζ  αναφέρει πως οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει σε όλα με την πλευρά του Ισπανού για συμβόλαιο διετούς ή τριετούς διάρκειας, με ετήσιες απολαβές περίπου 600.000 ευρώ.

Το μόνο που απομένει είναι να τα βρουν Ολυμπιακός και Σοσιεδάδ, αφού ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα του. Ο Ντε Λα Μπέγια είναι καθαρός φουλ-μπακ, ένας ακραίος αμυντικός που μπορεί να παίξει όλη τη γραμμή, αλλά έχει και τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως στόπερ!

Ο Ντε Λα Μπέγια, γεννήθηκε στις 2/12/1985. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Γραμενέτ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Εσπανιόλ Β', Βιγιαρεάλ Β' και Σεβίλλη Β', πριν μετακομίσει στη Σοσιεδάδ το 2009.

Συνολικά στο Σαν Σεμπαστιάν έχει 157 συμμετοχές με έξι γκολ, ενώ πέρσι έπαιξε 23 ματς με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Δείτε στιγμές του Ντε λα Μπέγια στα βίντεο που ακολουθούν :  









Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :