Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ... ΜΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ



Μπορεί να μην βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια στο ρόστερ της Άρσεναλ, ωστόσο ο Τιερί Ανρί έχει πάντα... λόγο για θέματα που αφορούν τους «κανονιέρηδες».

Εξάλλου, ο Γάλλος αστέρας μεγαλούργησε με τη φανέλα των Λονδρέζων, όντας ένας από τους μεγαλύτερους επιθετικούς όχι μόνο της Άρσεναλ, αλλά και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Αυτή τη φορά, Ανρί αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ προχώρησε σε μόλις... μία μεταγραφή το καλοκαίρι, αυτή του Πετρ Τσεχ.

Συγκεκριμένα, ο Ανρί σχολίασε πως η Άρσεναλ έπρεπε να είχε προχωρήσει σε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου να... δυναμώσει και να διεκδικήσει τίτλους.

Χαρακτηριστικά τα λεγόμενά του:

«Τώρα η Άρσεναλ είναι ήδη πέντε πόντους πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι, δεν έχει κερδίσει ακόμα εντός έδρας και έκανε δύο νίκες με δύο αυτογκόλ, που αποτελούν τον... πρώτο σκόρερ της ως τώρα στη σεζόν. Όπως είναι τα πράγματα η Άρσεναλ δεν δείχνει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι έπρεπε να προσπαθήσει να φέρει παίκτες και νομίζω ότι προσπάθησε αλλά δεν μπορούσε να γίνει. Η ομάδα όμως είχε ανάγκη από νέα πρόσωπα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :