Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ... ΜΠΟΥΝΙΕΣ!



Τη βεβαιότητα ότι η Εθνική Ελλάδας θα παρουσιαστεί βελτιωμένη παιχνίδι με το παιχνίδι εξέφρασε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού αναφερόμενος στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ, που κάνει τζάμπολ το Σάββατο και φέρνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αντιμετωπίζει την ΠΓΔΜ, στάθηκε στις πτυχές που θα κάνουν πανίσχυρη την Εθνική μας ομάδα:

«Δεν μπορούμε να είμαστε στο 100%. Ακόμη προσπαθούμε να βρούμε τις δυνατότητές μας στο παρκέ. Όλοι πιστεύω ότι μπορούσαμε να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό. Δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία και πιστεύω παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι», ήταν τα πρώτα λόγια του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος στη συνέχεια εστίασε στο... «όπλο» της Ελλάδας, που δεν είναι άλλο από τη δυνατή άμυνα:

«Έχουμε δείξει στα τελευταία ματς ότι ξεκινάμε από την άμυνα. Δώσαμε την ταυτότητα αυτή στα φιλικά και αυτή είναι η αρχή μας. Κρατάμε τις ομάδες χαμηλά στο σκορ και πολύ κάτω από τους μέρους όρους τους. Η ομαδικότητα έχει σημασία και έχουμε αποδείξει πως είμαστε μία ομάδα που το ”εγώ” πάει κάτω από το “εμείς”».

Για το ρόλο του τόνισε: «Είμαστε πέντε γκαρντ που όλοι δουλεύουν συστηματικά. Εγώ θα κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής, όσο χρόνο κι αν χρειαστεί να παίξω. Το θέμα είναι να βρούμε χημεία και ομαδικότητα. Αυτό με απασχολεί και τίποτε άλλο. Άλλες ομάδες που είχαν μόνο μεγάλες προσωπικότητες έφτασαν στο σημείο να παίξουν… μπουνιές».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :