Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! (ΡΗΟΤΟ)


Με το... δεξί ξεκίνησε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού τις υποχρεώσεις της στο Youth League!

Oι πιτσιρικάδες του Θρύλου επικράτησαν με 1-0 της Μπάγερν Μονάχου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και έδειξαν τον ...δρόμο στους "μεγάλους", η οποίοι φιλοξενούν σε λίγες ώρες τους Βαυαρούς στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League!

Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα έφτασαν στη σπουδαία νίκη, που τους θέτει επικεφαλείς από το ξεκίνημα του ομίλου χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σάλιακα στο 81ο λεπτό.

Στα καθαρά αγωνιστικά ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος, αφού από τα πρώτα λεπτά ανέλαβε την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων.

Μάλιστα, στο 45’ οι ερυθρόλευκοι είχαν δοκάρι, όταν ύστερα από σέντρα από δεξιά του Σάλιακα ο Λάτσι έκανε την προβολή στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η υπεροχή των παικτών του Ολυμπιακού φάνηκε έμπρακτα στο 81’ όταν ο Ανδρούτσος έκλεψε την μπάλα και ανατράπηκε μέσα στην περιοχή των Γερμανών από τον Ίσεργουντ, ο οποίος πήρε κάρτα.

Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Σάλιακας χαρίζοντας στον Θρύλο τη σπουδαία νίκη!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Σάλιακας, Νικολάου,Ρέτσος, Τόλι, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (76’ λ.τρ. Λάμπρου), Ανδρούτσος (86’ Μακροστέργιος), Λάτσι, Κουγιός (56’ Κιρτζιαλίδης)..

ΜΠΑΓΕΡΝ: Χάντερτμαρκ, Ίσεγουντ, Μαρτίνοβιτς (46’Στράιν) , Πφαμπ, Λαιμπ (46’ Στινγκλ), Ντικ, Ντέλα Σιαβά, Γκιουνζέλ, Πάντοβιτς, Γκαουτίνιο, Μπενκο (65’ Μίχελι).


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :