Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΓΕ!

Ο Ιντέγε Μπράουν δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος στην Γουέστ Μπρομ και η πρόταση από τον Ολυμπιακό ήταν γι'αυτόν κάτι σαν... λαχείο!

O Nιγηριανός επιθετικός δεν... βρισκόταν στην Αγγλική ομάδα και η απόδοσή του ειδικά το τελευταίο διάστημα δεν είχε καμία σχέση με τις πραγματικές του δυνατότητες. Αυτές που τον έκαναν να ξεχωρίσει και ν'αγαπηθεί στην Ντιναμό Κιέβου!

Ο Ιντέγε είδε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό σαν λύτρωση για την καριέρα του και έκανε σε όλους τρομερή εντύπωση η κίνηση να φιλήσει το σήμα της ομάδας μας όταν φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Θρύλου! 

Σαφή και πλήρη εικόνα για τον παίκτη δεν έχουμε, αλλά αν μη τι άλλο ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από παίκτες που έχουν  όρεξη και θέληση να δώσουν και την ψυχή τους προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της! 



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :