Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΕΞ...»



Κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για αρκετούς ποδοσφαιριστές στις διάφορες θέσεις που αποφασίστηκε ότι το ρόστερ χρειάζεται ενίσχυση.

Μία από τις θέσεις που αναζήτησαν παίκτη οι ερυθρόλευκοι, ήταν αυτή του κεντρικού αμυντικού, με τα ονόματα που ακούστηκαν όλο αυτό το διάστημα να είναι πολλά.

Ένας από τα ονόματα που "έπαιξε" αρκετά για τον Θρύλο, ήταν και αυτό του Άλεξ της Μίλαν. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός «ακούστηκε» πολύ σε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων, δίχως ωστόσο να υπάρξει κάποια συμφωνία.

Η ιστοσελίδα «calciomercato.com» έκανε αναφορά σε κάποιους ποδοσφαιριστές της Μίλαν, τους οποίους ο προπονητής της ομάδας, Μιχαΐλοβιτς θα αποφασίσει αναφορικά με τον ρόλο που θα έχουν.

Μάλιστα, κάνει λόγο πως για τον Άλεξ ενδιαφέρθηκαν κάποιες ομάδες, μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός.

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Αυτό το καλοκαίρι, ο Άλεξ ήταν ένα βήμα από την έξοδο από τη Μίλαν ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας του στην ομάδα. Σάντος, Μπεσίκτας, Ολυμπιακός και Γκλάντμπαχ προσπάθησαν για τον ποδοσφαιριστή».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :