Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» Η... ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Οι Γερμανοί νίκησαν 3-1, μετά από... ματσάρα, τους Πολωνούς στην Φρανκφούρτη και ανέβηκαν στην κορυφή.

Αυτό που πριν την κλήρωση έδειχνε... εύκολο για την Γερμανία, κατάφερε να το κάνει πράξη στην 7η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2016. Η ομάδα του Λεβ επικράτησε στην Φρανκφούρτη κόντρα στην Πολωνία και πήρε τη θέση της στην κορυφή του 4ου ομίλου.

Οι γηπεδούχοι με τα γρήγορα τέρματα των Μίλερ (12’) και Γκέτσε (19’), έδειχναν πως θα είχαν πολύ εύκολο έργο, όμως τελικά η ομάδα του Ναβάλκα τους… ζόρισε. Στο 36ο λεπτό ο Λεβαντόφσκι τελείωσε εξαιρετικά την πανέμορφη αντεπίθεση των Πολωνών και το παιχνίδι πήρε... φωτιά. Η μπάλα ήταν πάνω κάτω και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Μάνουελ Νόιερ έβαλε «μπλόκο» στους αντίπαλους επιθετικούς. Τελικά, νικητές στην… ρώσικη ρουλέτα ήταν οι Γερμανοί, που με το δεύτερο τέρμα του Μάριο Γκέτσε «κλείδωσαν» το τρίποντο.

Όπως παρατηρήσατε το ντέρμπι είχε σκόρερς μόνο... παίκτες της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League και έτσι ουσιαστικά... η Μπάγερν "καθάρισε" για την Γερμανία!

Δείτε το βίντεο:




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :